Catering
Zapraszamy
Dla wielu osób wydanie przyjęcia okolicznościowego, bez względu na jego charakter kojarzy się z ciężką pracą. Począwszy od wymyślania menu, robienia zakupów, aż po przygotowanie i podanie potraw. Na miłą rozmowę z zaproszonymi gośćmi często nie wystarcza nam już sił. Dlatego chętnie wszystko zrobimy za Państwa. Proponujemy ustalić z nami termin, zaprosić tylko gości, a resztę zostawić nam !!!
Propozycja menu na imprezę okolicznościową

Zestaw I – cena 65 zł/osoba
Zupa (do wyboru): rosół z makaronem i zieloną pietruszką, żurek z jajkiem i kiełbasą, gulaszowa.
Danie (do wyboru): schab panierowany, filet z kurczaka, filet po hawajsku (ananas + ser), zraz wieprzowy w sosie, dewolaj, karkówka pieczona w sosie.
Zestaw surówek: buraczki z cebulką lub chrzanem, marchewka z brzoskwiną w śmietanie, kapusta pekińska z pomidorem, kukurydzą i czerwoną fasolą z sosem vinegree.
Dodatki (do wyboru): ziemniaki całe posypane koperkiem, puree ziemniaczane z koperkiem, ryż, frytki, talarki, kasza bulgur.

Zestaw II – cena 100 zł/osoba
Przystawki: 1. Sałatki ( 2 do wyboru) – grecka serem feta, z kurczakiem w chrupiącej panierce i sosem czosnkowym, z tuńczykiem, oliwkami i sosem vinegree, kruche babeczki wytrawne z sałatką jarzynową,
- Półmisek mięs pieczonych (karkówka, boczek rollowany, schab ze śliwką bub morelą) podawany z pieczywem i zimnymi sosami.
- Deska serów: 4 rodzaje serów miękkich i twardych podane w towarzystwie winogron.
Zupa (do wyboru): rosół z makaronem i zieloną pietruszką, żurek z jajkiem i kiełbasą, gulaszowa.
Danie (do wyboru): schab panierowany, filet z kurczaka, filet po hawajsku (ananas + ser), zraz, dewolaj, karkówka pieczona w sosie.
Zestaw surówek: buraczki z cebulką lub chrzanem, marchewka z brzoskwiną w śmietanie, kapusta pekińska z pomidorem, kukurydzą i czerwoną fasolą z sosem vinegree.
Dodatki (do wyboru): ziemniaki całe posypane koperkiem, puree ziemniaczane z koperkiem, ryż, frytki, talarki, kasza bulgur.

Zestaw III – cena 120 zł/osoba
Przystawki: 1. Sałatki (3 do wyboru) – grecka serem feta; z kurczakiem w chrupiącej panierce i sosem czosnkowym, z tuńczykiem, oliwkami i sosem vinegree; kruche babeczki wytrawne z sałatką jarzynową
- Półmisek mięs pieczonych (karkówka, boczek rollowany, schab ze śliwką bub morelą) podawany z pieczywem i zimnymi sosami.
- Deska serów: 4 rodzaje serów miękkich i twardych podane w towarzystwie winogron.
- Koreczki z serem żółtym, chorizo, warzywami i owocami.
- Dorsz czarny po japońsku z brzoskwinią.
- Tartiniki – małe kanapeczki z różnego rodzaju pieczywa „na raz” z pastami warzywnymi, rybnymi, wędliną, serem, warzywami i owocami.
- Szaszłyk wieprzowy lub drobiowy z fileta kurczaka.
- Sałatka z awokado z rukolą, mozarellą i warzywami.
- Sałatka tabbuletch z kaszą, ziołami, warzywami w sosie paprykowo-ziołowym.
- Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z sosem czosnkowym lub bazyliowym.
Zupa (do wyboru): rosół z makaronem i zieloną pietruszką, żurek z jajkiem i kiełbasą, gulaszowa, krem z kurek z grzankami.
Danie (do wyboru): schab panierowany, filet z kurczaka, filet po hawajsku (ananas + ser), zraz, dewolaj, karkówka pieczona w sosie.
Zestaw surówek: buraczki z cebulką lub chrzanem, marchewka z brzoskwiną w śmietanie, kapusta pekińska z pomidorem, kukurydzą i czerwoną fasolą z sosem vinegree.
Dodatki (do wyboru): ziemniaki całe posypane koperkiem, puree ziemniaczane z koperkiem, ryż, frytki, talarki, kasza bulgur.